Lewmar Eclips Shades

 

Rullgardiner för Lewmar däcksluckor och ventiler

Lewmar lanserar nu Eclips Roller och Portlight Shade som är rullgardiner för Lewmar däcksluckor och ventiler. Lewmar är en av de världsledande tillverkarna av däckluckor, ventiler och glaslösningar för båtar. Däcksluckorna och ventilerna sitter som standard på många båtar och Eclips Roller och Portlight Shade är gjorda för att kunna eftermonteras på befintliga installationer.

Eclips Roller Shade för däcksluckor har på ena sidan en rullgardin för mörkläggning och insynsskydd, på andra sidan finns rullgardin med insektsnät. De har en lågprofildesign i plast och rostfritt med magneter som håller gardinerna på plats. Roller Shade bygger endast 36mm från taket. Materialet som används för mörkläggning är vattentåligt, UV säkert och lätt att hålla rent. Insektsnätet släpper igenom luft och ljus men håller insekter ute. Roller Shade finns i nio olika storlekar för att passa de vanligaste modellerna.

Läs mer om Lewmar Eclips Roller Shade

Eclips Portlight Shade för ventiler är mörkläggningsgardiner som enkelt kan eftermonteras till de flesta typer av installationer. Det finns fem olika bredder på gardinerna där själva gardinrullen monteras ovan ventilen och en hake monteras under ventilen.

Läs mer om Lewmar Eclips Portlight Shade