Partners

Humminbird Select Team är våra svenska sammarbetspartners inom sportfiske. De består av två kategorier, testfiskare och fiskeguider. Gemensamt för dem är att de aktivt använder produkter från varumärkena Humminbird, Minn Kota och Cannon.

Läs mer!

CWC – Catch with Care
CWC grundades 1992 och är idag en av de ledande distributörerna av redskap för predatorfiske i Skandinavien. De är en distributionspartner för Jan Comstedt AB till den svenska sportfiskemarknaden för varumärkena Humminbird, MinnKota och Cannon.

Humminbird och Minn Kota är stolta sponsorer av SM i Gädda, Sportfishmasters. Tävligen består av ett stort antal deltävlingar från april till oktober. Finalhelgen för äger rum i Karlskrona den 19e till  21a oktober. Klicka på här eller på bilden ovan för att läsa mer.

Hydrographica tar fram mycket detaljerade och storskaliga (1:10 000) specialsjökort över svårnavigerade områden i våra svenska skärgårdar och insjöar. Med hjälp av flygfoton och omfattande sjömätningar produceras sjökort och hamnguideböcker för båtsportens behov, med djupkurvor för 2 och 3 meters djup och med en positionsnoggrannhet som matchar dagens navigation med elektroniska hjälpmedel.

Läs mer på Hydrographica.se