Veethree – VeeConnect

VeeConnect är en 12 kanals modul med en touch display för att styra elsystem ombord på båtar, husbilar, husvagnar, utryckningsfordon, entreprenadmaskiner m.m. Systemet passar alla typer som har 12V eller 24V som driftspänning.

VeeConnect är utvecklat för flygindustrin med högtställda krav som t.ex. IP67 skydd runt om vilket gör att de passar utmärkt för marin miljö.

VeeConnect moderniserar elsystemet och gör det möjligt att anpassa funktioner samt effektivisera installationen och spara installations kostnader.

En ECBU har möjlighet att styra 12st förbrukare (max 20A per kanal), samtliga utgångar kan anpassas och parallell kopplas om det finns behov av högre effekt. Det går att via NMEA2000 nätverket ansluta flera ECBU i systemet för att hantera flera förbrukare.

Varje utgång kan programmeras som brytström på säkring, konstant/momentan funktion, dimmer/steglös reglering, tidstyrning, polvändning (max 2st kanaler). Det går att skapa scenarios som aktiverar flera förbrukare samtidigt.

Programmeringen är enkel och logisk och sköts från Touch displayerna, ingen dator krävs. Displayernas vyer är anpassningsbara och det finns ett stort bibliotek med symboler för att illustrera funktion. Flera displayer kan vara anslutna till systemet.

Önskas traditionella strömbrytare är det också möjligt vilket kan vara en fördel för vissa funktioner som t.ex. signalhorn eller annan funktion man vill ha snabb tillgång till. Det finns möjlighet att ansluta 12 analoga och 12 digitala ingångar för att aktivera funktioner eller scenarion.

Med H1 modulen kan man även ansluta systemet till en MFD skärm (kompabilitetslista kommer inom kort) så att man kan styra alla funktioner direkt från förarplatsen utan behov av att montera en extra touchskärm. Funktioner som J1939 CAN gateway, Bluetooth och WiFi kommer med framtida uppdatering.

Se VeeConnect support videos för mer information om programmering av systemet.

V6001_001

Läs mer om
71870E ECBU 12 kanal modul

71871E_001

Läs mer om
71871E och 71872E Touchdisplayer

71818

Läs mer om
71818 H1 interface modul