Lectrotab – Support

Supportsida för Lectrotab elektroniska trimplan och trimplanspaneler. Sidan består av 2 delar: Guide för att välja trimplan, trimplanscylinder och manöverpanel samt installationsexempel för olika manöverpaneler.

Besök gärna våra Innovativ Teknik sidor för att läsa mer om Lectrotabs ALC-panel för automatiskt gångläge och även den unika patenterade cylinderkonstruktionen.

Välj trimplan i tre steg

Skapa ett komplett trimplanspaket i tre enkla steg. Trimplan (storlek & material), cylindrar och manöverpanel.

Klicka här eller på bilden för att komma vidare.

Inkoppling av manöverpaneler

Här finner ni instruktioner på hur en automatisk gånglägespanel eller annan panel från Lectrotab kan kopplas in för Lectrotab, Lenco eller Bennet cylindrar.

Klicka på bilden eller här för att komma vidare.