Partners

Humminbird Select Team är våra svenska sammarbetspartners inom sportfiske. De består av två kategorier, testfiskare och fiskeguider. Gemensamt för dem är att de aktivt använder produkter från varumärkena Humminbird, Minn Kota och Cannon.

Läs mer!

CWC – Catch with Care
CWC grundades 1992 och är idag en av de ledande distributörerna av redskap för predatorfiske i Skandinavien. De är en distributionspartner för Jan Comstedt AB till den svenska sportfiskemarknaden för varumärkena Humminbird, MinnKota och Cannon.

Humminbird och Minn Kota är stolta sponsorer av SM i Gädda, Sportfishmasters. Tävligen består av ett stort antal deltävlingar från april till oktober. Finalhelgen för 2017 äger rum i Nyköping den 20e till  22a oktober. Klicka på bilden ovan för att läsa mer.

Pantaenius Bohusracet är en distanskappsegling för segelbåtar med endast två besättningsmän. Pantaenius Bohusracet kan kort beskrivas som seglingens Vasalopp där uthållighet, seglingskunskap och samarbete sätts på prov. Starten är I Uddevalla och målgången, efter att man rundat Tristeinerne I Norge, är vid Smögen.