Navpod

Navpod

NavPod har specialiserat sig på att utveckla och tillverka vattentäta instrumenthus i UV beständigt ABS material som skyddar elektroniken ombord. De har nyligen flyttat sin produktion till en ny modern fabrik och presenterar nu 3:e generationens NavPod. Instrumenthusen (podsen) finns i flera olika utföranden med olika monteringsalternativ. Som standard är alla instrumenthus osågade men kan specialbeställas som färdigsågade för en speciell modell av instrument eller multifunktionsskärm. Navpods produkter delas in i fem serier för olika ändamål.

PowerPod
Anpassad för infällning av GPS, ekolod, radar och multifunktions-skärmar och har en svivlande bas och även tiltbar mellan 20 och 40 grader. Samtliga varianter levereras osågade. Modellen lämpar sig för motorbåtar och andra båtar utan piedestal.

Railmount Pod
Anpassad för infällning av GPS, ekolod, radar och multifunktions-skärmar men monteras till skillnad från PowerPod på rör eller piedestalbåde. Samtliga varianter levereras osågade.

SailPod
En Pod för infällning av GPS, ekolod, radar och multifunktionsskärmar för montering på piedestalbågar med en cc monteringsbredd på 9,5” eller 12”. Samtliga varianter levereras osågade.

InstrumentPod
Pod lämpad för montering av flera 110×110 instrument på piedestalbågar med en cc monteringsbredd på 9,5” eller 12”. Samtliga varianter levereras osågade.

SystemPod
Pod för infällning av GPS, ekolod, radar, multifunktionsskärmar samt instrument för montering på piedestalbågar med en cc monteringsbredd på 9,5” eller 12”. Samtliga levereras osågade.

Piedestalbådar
RailMount Pod, SailPod och SystemPod monteras på piedestalbågar med rör diameter 1,25” och med cc mått på 9,5” eller 12”. Bågarna finns i tre olika versioner, Single Bend, Double Bend och Straight.