Humminbird HELIX G4N

Humminbird HELIX G4N

Fjärde generationen av Humminbirds nätverkskompatibla HELIX-enheter. Ekolod på 8, 9, 10, 12 och 15 tum utrustade med bland annat MEGA Imaging+Dual Spectrum CHIRP och AutoChart Live.

NMEA 2000, ethernet-nätverk, Wi-Fi samt Bluetooth är också några av alla funktionerna hos HELIX G4N. All information på den ljusstarka skärmen styrs via knapparna på sidan av enheten eller via den trådlösa fjärrkontrollen som kan köpas som tillbehör.

Enkel gränssnitt

 HELIX-serien har ett intuitivt lätthanterliga gränssnitt där man enkelt växlar mellan förinställda vyer via knappsatsen. Det finns även snabbknappar där man kan ställa in sina favoritvyer för att enkelt komma åt dessa. Precis som på SOLIX kan man enkelt styra kringutrustning som Raptor, Talon BT, Cannon Optimum och i-Pilot Link utan att förlora uppsikten över karta och ekolod.

AutoChart Live

Med AutoChart Live på HELIX G4N skapar man enkelt egeninspelade sjökort i realtid med bottenhårdhet och vegetation som kan vara avgörande i fisket.

Starta loggningen på skärmen och anpassa sedan hur och vilken data som skall visas.

Mer information

MEGA Imaging+

MEGA Imaging+ är en vidareutveckling av både MEGA Side Imaging (MSI) och
MEGA Down Imaging (MDI) där upplösningen blivit 20% bättre och räckvidden betydligt längre.

MEGA Imaging+ och dess 1,2 MHz täcker ett område på 60m åt vardera sida,

Mer information

One Boat Network

Koppla samman dina nätverkskompatibla Humminbird, Minn Kota och Cannon-enheter i ett enda system och upplev ett nytt sätt att fiska på.

Låt din Minn Kota följa djupkurvor från AutoChart live med i-Pilot Link. Kontrollera elmotorn från din HELIX eller varför inte ankra med din Talon eller Raptor direkt från HELIX:en eller din elmotors fjärrkontroll. Cannon Optimum sammankopplat med HELIX ger tillgång till viktig trollingdata på djupriggen och ett stort urval av manövreringsfunktioner direkt i ekolodet.

Humminbird Ethernet

HELIX G4N är nätverkskompatibel och kan enkelt anslutas till en annan HELIX-enhet för att dela bland annat GPS-position, ekolodsdata och waypoints med mera.

Förutom att dela ovanstående information går det också att ansluta diverse tillbehör via nätverksanslutningen som Humminbird CHIRP Radar och i-Pilot Link kompatibel trollingmotor från Minn Kota.

Humminbird Bluetooth & Wi-Fi

Tack vare Bluetooth finns det möjlighet att kontrollera ekolodet direkt från en trådlös RC2 fjärrkontroll, ansluta sin mobiltelefon för uppdatera programvara och att få notiser om meddelanden och samtal direkt på skärmen.

Det går också att styra Minn Kota Talon och Raptor samt Cannon Optimum direkt från ekolodet. Inbyggd Wi-Fi möjliggör också stöd för framtida kommunikationsmöjligheter.

NMEA 2000 & NMEA 0183

HELIX G4N har inbyggt NMEA 2000 och NMEA 0183. Separat gränssnitt är ett minne blott och det enda som krävs är en adapterkabel. Dela med dig av NMEA 2000 & NMEA 0183 data från och till HELIX G4N-serien. Ta del av motordata, navigering och fartygsinformation direkt i enheten och anslut tillbehör som AIS, VHF och andra enheter med NMEA-stöd.