Vesper Marine – Innovativ Teknik

WatchMate XB-6000

Klass B transponder med NMEA2000 gateway, NMEA0183, GPS och USB-anslutning. Fungerar med ett mycket brett urval av multifunktionsskärmar och plottrar.

Läs mer om alla funktioner här.

WatchMate 850

Klass B transponder med strömsnål skärm, kollisionsvarning, AIS-MOB, ankringsvakt, NMEA0183, GPS och USB-anslutning. Går att använda helt självständigt och fungerar  med ett mycket brett urval av multifunktionsskärmar och plottrar.

Läs mer om alla funktioner här.

WatchMate XB-8000

smartAIS Klass B transponder med kollisionsvarning, AIS-MOB larm, ankringsvakt, Wi-Fi, NMEA2000 gateway, NMEA0183, GPS och USB-anslutning. Fungerar med ett mycket brett urval av multifunktionsskärmar och plottrar samtidigt som det går att ansluta mobila enheter så som surfplattor, smartphones och smartklockor.

Läs mer om alla funktioner här.

WatchMate Vision

smartAIS Klass B transponder med 5,7″ touch skärm, kollisionsvarning, AIS-MOB larm, ankringsvakt, Wi-Fi, NMEA2000 gateway, NMEA0183, GPS och USB-anslutning. Går att använda helt självständigt och även med ett mycket brett urval av multifunktionsskärmar samtidigt som det går att ansluta mobila enheter så som surfplattor, smartphones och smartklockor.

Läs mer om alla funktioner här.