Humminbird SOLIX

Humminbird SOLIX G3

Generation 3 av Humminbirds SOLIX-serie. Ekolod på 10, 12 och 15 tum utrustade med Dual Core processor gör enheterna snabbare och mer responsiva än någonsin. Här har det bästa av Humminbirds funktioner samlats på ett och samma ställe. MEGA Imaging+ erbjuder nu 20% längre räckvidd än SOLIX G2 serien och enheterna är utrustade med Dual Spectrum CHIRP samt det redan välbeprövade AutoChart Live.

NMEA 2000, ethernet-nätverk, Wi-Fi samt Bluetooth är också några av alla fantastiska funktionerna i SOLIX G3. All information på den ljusstarka skärmen styrs antingen via Touch, knapparna på sidan av enheten eller via den trådlösa fjärrkontrollen som kan köpas som tillbehör.

Skräddarsy din SOLIX

 Med SOLIX lätthanterliga gränssnitt växlar man enkelt mellan olika vyer och kontrollerar kringutrustning som Raptor, Talon BT, Cannon Optimum och i-Pilot Link utan att förlora uppsikten över karta och ekolod.

 Zomma enkelt med ”Pinch and Zoom” och ta del av den 20% högre upplösningen som MEGA Imaging+ erbjuder. Peka och håll, dra och släpp, nyp och svep för att utföra de kommandon du önskar.

AutoChart Live

Med AutoChart Live på SOLIX G3 skapar man enkelt egeninspelade sjökort i realtid med bottenhårdhet och vegetation som kan vara avgörande i fisket.

Starta loggningen på skärmen och anpassa sedan hur och vilken data som skall visas.

Mer information

MEGA Imaging+ med ökad räckvidd

MEGA Imaging+ är en vidareutveckling av både MEGA Side Imaging (MSI) och
MEGA Down Imaging (MDI) där upplösningen blivit 20% bättre och räckvidden betydligt längre. SOLIX G3 har en 20% längre räckvidd jämfört med tidigare generationen SOLIX G2.

MEGA Imaging+ och dess 1,2 MHz täcker ett område på 75m åt vardera sida,

Mer information

One Boat Network

Koppla samman dina nätverkskompatibla Humminbird, Minn Kota och Cannon-enheter i ett enda system och upplev ett nytt sätt att fiska på.

Låt din Minn Kota följa djupkurvor från AutoChart live med i-Pilot Link. Kontrollera elmotorn från din SOLIX eller varför inte ankra med din Talon eller Raptor direkt från SOLIX:en eller din elmotors fjärrkontroll. Cannon Optimum sammankopplat med SOLIX ger tillgång till viktig trollingdata på djupriggen och ett stort urval av manövreringsfunktioner direkt i ekolodet.

Humminbird Ethernet

SOLIX är nätverkskompatibel och kan enkelt anslutas till en annan SOLIX-enhet för att dela bland annat GPS-position, sjökort, ekolodsdata och waypoints med mera.

Förutom att dela ovanstående information går det också att ansluta diverse tillbehör via nätverksanslutningen som Humminbird CHIRP Radar och i-Pilot Link kompatibel trollingmotor från Minn Kota.

Humminbird Bluetooth & Wi-Fi

Tack vare Bluetooth finns det möjlighet att kontrollera ekolodet direkt från en trådlös RC2 fjärrkontroll, ansluta sin mobiltelefon för uppdatera programvara och att få notiser om meddelanden och samtal direkt på skärmen.

Det går också att styra Minn Kota Talon och Raptor samt Cannon Optimum direkt från ekolodet. Inbyggd Wi-Fi möjliggör också ett brett val av kommunikationsmöjligheter, bland annat stöd för Navionics Plotter Sync.

Universal montering

SOLIX levereras med ett bygelfäste men kan också monteras infälld eller direkt på ett RAM-fäste utan bygeln för en diskret och universal lösning.

NMEA 2000 & NMEA 0183

Se och dela med dig av NMEA 2000 & NMEA 0183 data från och till SOLIX G3-serien. Ta del av motordata, navigering och fartygsinformation direkt i enheten och anslut tillbehör som AIS, VHF och Fusion LINK med mera.