Humminbird MEGA Live

Enastående detaljrikedom & full fokus

Det är dags. Humminbird har utökat prestandan hos MEGA Imaging®️-teknik och lanserar MEGA Live Imaging ™. MEGA Live Imaging ger tydligheten och detaljrikedomen hos MEGA Imaging i live-vy direkt på skärmen. Så att sportfiskare kan se fisk och struktur i realtid, Upplev möjligheten att se fisk hugga tag i betet direkt på skärmen.

MEGA Live Imaging-vyer möjliggörs via extern givare som är kompatibel med utvalda HELIX-, SOLIX- och APEX-modeller.

Tre olika lägen för att ta sig an fisket

Down mode

Se allt nedåt. Detta läge är perfekt för att se detaljerade bilder av struktur och fisk som simmar under din båt, så att du enkelt kan släppa ditt bete.

Forward mode

Nu finns det något att se fram emot. Framåtläge är utmärkt för att se och kasta framför eller runt din båt. Denna framåtblickande vy hjälper dig att få fler hugg genom att snabbt avslöja fisk och låta dig titta på ditt bete och fiskrörelse under din hemtagning.

Landscape mode

Håll utkik. Detta läge är perfekt för att samla information på grunt vatten och utnyttjar din widescreen-skärm till fullo genom att visa dig ett fågelperspektiv av vad som ligger framför och runt båten med tydliga detaljer.

MEGA Live Givaren

Att uppgradera till MEGA Live Imaging är enkelt. Anslut den medföljande Ethernet- och strömkabeln och montera MEGA Live-givaren på din elmotor eller ett separat fäste så är du redo. Justera mellan de tre lägerna genom att vrida givaren. Tack vare MEGA Imaging-detaljer i hela vyn har du alltid en tydlig vy från kant till kant, oavsett vilken läge du väljer.

Läs mer här

Klarhet från kant till kant

Med branschledande MEGA Imaging-detaljrigedom i hela vyn ser du fisk, mer detaljerat än någonsin tidigare.

Optimerat område

Håll fisken och ditt bete inom sikte tack vare MEGA Imaging®-detaljer. En optimerad konvinkel som ger riklig ekolodstäckning utan att offra precisionförmågan för att rikta enskild fisk.

MEGA Imaging+ med ökad räckvidd

Lokalisera fisken och markera Waypoints direkt i realtid på din MEGA Live Imaging skärm. Det enda som krävs är en separat GPS-antenn med headingsensor (AS GPS HS).

Snart på en skärm nära dig!

Ta del av oersättliga detaljer och live-vyer direkt i ekolodet. MEGA Live Imaging är en kraftfull ekolodsteknik som hjälper dig att hitta och fånga mer fisk. Anslut till en kompatibel APEX-, SOLIX- eller HELIX-modell så ser du fisk i realtid, så att du kan lära dig hur fisk beter sig.

Kompatibelt med:

Humminbird HELIX 8-15 G3N & G4N enheter med MEGA Imaging®
Humminbird SOLIX-enheter
Humminbird APEX-enheter.

Läs mer på produktsidan