Humminbird AutoChart Live

Full kontroll över djupkurvor, bottenhårdhet och vegetation med AutoChart Live.

2014 lanserade Humminbird AutoChart Live som möjliggjorde skapandet av detaljerade sjökort med djupkurvor i realtid. Nu 2017 är det dags att ta steget ännu längre med inte bara djupkurvor utan också möjlighet att se bottenhårdhet och vegetation live på skärmen.

Det har aldrig varit enklare att skapa en tydlig bild över hur en insjö ser ut. Tänk scenariot att ni kommer till en sjö för första gången och inte har något sjökort. Då är det bara att starta kartläggningen av sjön och låta AutoChart Live samla in och visa information om djup, vegetation och bottenhårdhet i realtid.

Första bilden på sidan visar en Humminbird SOLIX med de tre olika lagerna i ordningen djupkurvor, bottenhårdhet och vegetationen högst upp. Med hjälp av justera opacitet för de olika lagerna väljer man vad som ska visas på skärmen.

Längst ned på sidan finner ni instruktions- och informationsfilmer samt kompabilitets information.

Djupkurvor

Visa inspelade djupkurvor som sjökort med möjlighet att justera kurvintervall, färger och mycket annat.

Bottenhårdhet

AutoChart Live har också möjlighet att visa bottenhårdhet i realtid. Välj att visa lager separat eller med justerbar transparens.

Bottenvegetation i delad vy

För att ej begränsa ekolodets funktioner finns det möjlighet att köra AutoChart Live i splitview precis som en vanlig sjökortsvy eller annan ekolodsvy.

Lager med justerbar transparens

Växla enkelt mellan lager, lägg dem brevid eller på varandra med justerbar transparens

AutoChart Live & Navionics

Skapa AutoChart Live sjökort direkt ovanpå Navionics sjökort med flera lager och justerbar transparens.

Mosaik direkt på sjökortet

Side Imaging och 360 Imaging mosaik kan med fördel visas i realtid över befintligt sjökort hos SOLIX, ONIX och ION.

AutoChart ZeroLine SD-kort

Upp till 8 timmar med loggningsinformation kan lagras i kompatibla enheter. Vill man skapa fler och större kartor krävs ett AutoChart ZeroLine SD-kort. Kortet levereras som ett MicroSD med SD-korts adapter.

Lagringen blir då nästan obegränsad med många års av loggning och kartskapande. Klicka på AutoChart ZeroLine-kortet för att komma till produkten.

AutoChart LiveShare

AutoChart LiveShare är en tjänst som används tillsammans med AutoChart Live. Användare har möjlighet ladda upp och ner kartor via ett AutoChart Zero Line-kort. Välj själv vilka områden som skall laddas upp eller ner.

Läs mer här!

Kompabilitet

AutoChart Live från Humminbird är kompatibelt med följande enheter: SOLIX, ONIX, ION (med ekolodsmodul), HELIX 9, 10 & 12 samt nya HELIX G2 och G2N serien utrustade med inbyggd GPS.

AutoChart Live & i-Pilot Link

Humminbird AutoChart Live och Minn Kota i-Pilot Link kan med fördel arbeta tillsammans för att kombinera det bästa av två världar. Genom att ansluta en nätverkskompatibel Humminbird-enhet till en i-Pilot Link kompatibel Minn Kota motor får man möjligheten att följa djupkurvor, områden med vegetation eller bottenhårdhet utan att själv behöva lägga fokus på manövrering. Läs mer om i-Pilot Link på vår sida Innovativ Teknik – i-Pilot Link

Följ kartlagda djupkurvor med Minn Kota i-Pilot Link direkt i din plotter.

Cirkulera i omtården med hård eller mjuk botten, du väljer och Minn Kota i-Pilot Link manövrerar.

Precis som djupkurvor och bottenhårdhet går det precis lika bra att be din Minn Kota i-Pilot Link att följa bottenvegitation.

AutoChart Live information- och instruktionsfilmer