FUSION StereoActive

Portabel, vattentät & flytande

Tack vare flera års erfarenhet inom marinbranschen och noggrann produktutveckling har Fusion lanserat StereoActive. En flytande Bluetooth högtalare som utvecklats i syfte att användas i samband med vattensport, fiske, bad och andra aktiviteter som kräver en robust och pålitlig produkt. StereoActive levererar ett enastående ljud trots sin kompakta utformning och IPX7 klassning.

Lyssna på vad som helst, när som helst

Ta med hela din musiksamling, njut av en podcast, lyssna på en ljudbok eller varför inte streama musik via din smartphone. Med StereoActive kan man enkelt spela media från valfri A2DP Bluetooth kompatibel Apple eller Android-enhet. Lyssna på AM/FM radio eller varför inte ladda vårt 16GB lågprofils USB-minne med ditt lokala musikbibliotek. Låtval och andra inställningar sköts enkelt från Fusion LINK App.

Unika funktioner

Noga utvecklad konstruktion som uppnår IPX7-klassning. Högtalaren kan sänkas ner på en meters djup i trettio minuter utan att skadas.

Genom att kombinera två specialdesignade 20W högtalare tillsamans med en passiv basradiator och en Class-D förstärkare levererar StereoActive ett fantastiskt ljud trots sin kompakta storlek.

Tillverkad i UV-tålig Polycarbonat och täckt till stor del av UV-tålig gummiliknande TPE-plast som gör högtalaren lättare att greppa samt mer skyddad mot smällar och slag.

Upp till tjugo timmars batteritid med det inbyggda Lithiumbatteriet. Tack vare snabbladdningsteknik tar det endast 3 timmar att ladda upp ett tomt batteri. 12V-laddare finns att köpa som tilbehör.

Noga utvecklad konstruktion med IPX7-klassning. Tack vare det vattentäta chassit, en noga anpassad vikt och volym flyter StereActive. Högtalaren kan sänkas ner på en meters djup i trettio minuter utan att skadas.

StereoActive & ActiveSafe är utrustad med ett innovativt puck-system som möjliggör en universal och säker montering oavsett förutsättningar. Läs mer nedan.

Ett lock med bajonettfäste och o-ring skyddar USB- och nätanslutning. Ett tomrum har lämnats mellan locket och kontakterna för att möjliggöra användandet av ett Fusion lågprofils USB-minne. Spela valfri musik från MP3 filer samtidigt som högtalaren är skyddad mot vatten. Det är även att koppla in en telefon eller annan enhet i USB anslutningen för både spela musik och ladda enheten.

Fusion Puck

Ett innovativt monteringsystem

Pucksystemet är ett monteringsystem designat av Fusion som låter er montera StereoActive och / eller ActiveSafe på kajaker, kanoter, paddleboards, båtar eller varför inte en jacuzzi? Lyssna på musik utan att stereon faller i vattnet och flyter iväg. Flertalet olika monteringfästen finns för att passa alla behov, blandannat RAM-mounts B-kula. Klicka på bilden för att se produkterna.

ActiveSafe

Optimal förvaring med eller utan StereoActive

ActiveSafe är det optimala tillbehöret för att förvara värdesaker löst eller tillsammans med StereoActive. Tillbehöret är kompatibelt med det unika pucksystemet och monteras enkelt ihop med StereoActive eller löst på befintligt fäste.

ActiveSafe är precis som StereoActive vattentätt enligt IPX7 standarden och flyter också även när ens värdesaker är förvarade i den (förutsatt att fodralet är stängt och att innehållet ej väger mer än 400g). Ett säkert sätt att förvara sina värdesaker oavsett om man ska till stranden, ut och segla eller paddla kajak. ActiveSafe finns i samma färger som StereoActive.

Insidan av fodralet är gjort av Silicon och designat i ett diamantmönster för att skydda innehållet mot stötar, repor och slag. ActiveSafe är tillräckligt stor för att rymma telefoner i den större storleklassen som iPhone 7 Plus tillsammans med en bilnyckel och tillexempel ett kort.

Fusion Link APP

Styr alla funktioner med din telefon

Ladda ner FUSION-Link app på App Store eller Google Play store för att kontrollera StereoActives funktioner direkt från din smartphone eller tablet. Med möjligheter som att välja anslutningskälla, ändra volym, radiokanaler och vilken låt som skall spelas från det anslutna USB-minnet har aldrig varit enklare.

Räcker det inte att kontrollera funktionerna med en telefon går det också utmärkt att styra enehten med ett urval av Garmins smarta klockor. Med hjälp av ANT teknoligi kan man användaren kontrollera sin StereoActive samtidigt som både puls och paddeltag registreras i klockan.

Besök poduktsidorna HÄR för att se kompabiltet för klockor såväl som telefoner.