Lataa karttoja Chart Installer -ohjelmalla

Lataa merikartat tyhjälle Navionics-karttakortille

Opas Navionics Freshes Datan lataamiseen, asentamiseen ja käyttöön.

Vaihe 1 - Lataa ja asenna Navionicsin päivitysohjelma

1. Paina linkkiä ladataksesi ohjelman.
    Navionics Chart asennusohjelma
  2. Klikkaa Chart Installer .exe ohjelmaa ja suorita ohjelma

Vaihe 2 - Käynnistä Chart Installer ja laita kortti tietokoneeseen

Laita Navionics-korttisi tietokoneesi kortinlukijaan ja avaa Chart Installer –ohjelma.
Huom. Tarkista että kortin lukitus ei ole mennyt päälle (katso kuva).

Vaihe 3 - Kirjaudu sisään

• Kirjaa tunnuksesi tai luo uudet.

Vaihe 4 - Valitse luotaimen valmistaja, sarja ja malli

• Valitse minkä luotaimen kanssa käytät kartta-korttia
  • Klikkaa lopuksi ja jatka painamalla “continue”

Vaihe 5 - Valitse haluamasi kartta-alue

• Valitse haluamasi kartta-alue
  • Klikkaa lopuksi ja hyväksy lataus painamalla “start”

Vaihe 6 - Lataa haluamasi kartta-alue

• Hyväksy haluamasi kartta-alue
  • Klikkaa lopuksi ja jatka painamalla “continue”
  • Karttasi on ladattu kortille – valitse “Add More” jos haluat lisätä muita karttoja.
  • Karttasi on käyttövalmis, valitse “Homepage” ota korttisi pois koneesta ja laita luotaimeesi käyttöön.