Navionics Support

Comstedt Finland tukee vain valtuutetun jälleenmyyjämme myymiä karttoja ja päivityksiä. Jos haluat tietoa Navionics-mobiilisovelluksista tai muille Navionics.comin kautta ostetuille palveluille, lisätietoja saat  Navionics-tuesta.

Navionics kartta-aineistot kattavat suuren osan veneilykelpoisista vesistä ympäri maata ja näitä aineistoja päivitetään säännöllisesti.

Navionicsillä on kaksi eri aineistokoolla olevaa korttikokoa (Large/Regular) joista molemmista löytyy Navionics+ ja Navionics Platinum+ tasoiset vaihtoehdot sekä Navionics Updates -päivitysvaihtoehto. Kartta-aineistot ovat joko valmiiksi kortille ladattuna alueena tai voit itse ladata haluamasi aineiston kortille jossa ei ole esiladattua aineistoa.

Kartat toimitetaan MicroSD-korteilla SD-korttisovittimilla, joilla on eri tallennuskapasiteetti (Large/Regular). On tärkeää, että kortti on täysin yhteensopiva karttaplotterisi kanssa, jotta se toimii oikein. Katso yhteensopivuusluettelo

Navionics päivitykset ja kartta lataukset

Käytä Navionics kartanlatausohjelmaa  ladataksesi alueesi ja päivittääksesi Navionics-karttasi. Lataa ohjelman uusin versio napsauttamalla alla olevaa kuvaketta tai painiketta. Napsauta asennuksen jälkeen “Käynnistä Navionics Chart Installer”

Navionics latausohjeet

Lataa päivitysohjelmisto

Navionics kartta-alueiden peitto

Navionics Web App -sovelluksen avulla näet helposti karttojen aluepeiton. Napsauta yllä olevaa kuvaketta tai alla olevaa painiketta päästäksesi Web App -sovellukseen. Valitse sinua kiinnostava kortti ja katso sitten kartalta, minkä alueen kortti kattaa.

Navionics kartta-alueet

Navionics yhteensopivuus

Navionics-kartat ovat yhteensopivissa laitteissa heti käytettävissäsi. Tarkista laitteesi yhteensopivuus alla olevasta linkistä. Osa Navionics-kartoista voidaan myös päivittää eri versioon, tarkista päivitysmahdollisuus alla olevasta linkistä.

Yhteensopivuuslistaus

Nämä Navionics-karttojen updates päivitykset

Navionics Autorouting & Plotter Sync

Napsauta yllä olevaa kuvaketta tai alla olevaa painiketta nähdäksesi, mitkä merkit ja mallit tukevat automaattista reititystä ja Plotter Sync -toimintoja.

Lue lisää Autorouting ja Plotter Sync -yhteensopivuudesta

Navionics+ Regular ja Large

Navionics+ sarjan kartat haluamasi kartta-alueet haluamastasi vesistöstä. Kortit voidaan ottaa valmiiksi ladattuina alueina tai tyhjänä korttina jonne voi ladata haluamansa alueen. Valitse Regular tai Large -korttikoko haluamasi kartta-alueen koon mukaan.

Kortti sisältävät Hydrographican kartat, 1 vuoden ilmaiset päivitykset aktivoinnin jälkeen ja tuen ko. toiminnoille. Tilausta voidaan tämän jälkeen jatkaa lisätilauksella.

Katso yhteensopivuuslistaus

Navionics Platinum+ Regular ja Large

Navionics Platinum+ sarjan kartat kattavat suuria ja yksityiskohdiltaan tarkempia ja moninaisempia alueita purjehduskelpoisista vesistä Euroopassa. Kortit toimitetaan valmiiksi ladattuina alueina. Valitse Regular tai Large -korttikoko haluamasi kartta-alueen koon mukaan.

Kortti sisältävät satelliittipeittokuvat SonarChart Shading -varjostuksella, 3D-näkymän ja panoraamakuvat, Hydrographican kartat, 1 vuoden ilmaiset päivitykset aktivoinnin jälkeen ja tuen seuraaville toiminnoille 1 vuoden ajan aktivoinnin jälkeen. Tilausta voidaan tämän jälkeen jatkaa, ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja

Katso yhteensopivuuslistaus

Navionics Freshest Data

Navionics Freshest Data tarjoaa pääsyn uusimpiin karttapäivityksiin. Kaikki raakatiedot tulevat Suomen merenkulkulaitokselta ja Navionics päivittää tietoja säännöllisesti.Uuden Navionics-kartan ostaessa sinulla on mahdollisuus päivittää kortti maksutta rajoittamattoman määrän kertoja vuoden aikana kortin rekisteröinnistä alkaen. On tärkeää huomioida, että kortti tulee rekisteröidä ohjelman kautta viimeistään 2 kuukauden kuluttua ostosta. Napsauta sivun alareunassa olevaa kuvaketta tai painiketta ladataksesi ja nähdäksesi ohjelman asennusohjeet.

Freshest Data onyhteensopivia:
Navionics + regular/large, Navionics Platinum+ regular/large, Navionics Update

Navionics Updates

Navionics Update on vaihtoehto, jos sinulla on vanhempi kortti, jonka haluat päivittää, tai jos olet kiinnostunut jatkamaan nykyisen Navionics + -korttisi päivittämistä sen jälkeen, kun ilmaiset päivitykset ovat vanhentuneet.

Lataa Navionics-verkkosivustolta Chart Installer ja noudata sitten ohjeita karttojen rekisteröimiseksi ja karttatietojen lataamiseksi uuteen karttaan * (Katso ohjeet sivun alaosasta). Uusi yhden vuoden tilaus ilmaisilla päivityksillä Freshest Datan kautta alkaa rekisteröitymisestä. Lue lisää Update -päivityksistä

Navionics latausohjeet

Navionics SONARCharts

Mahdollisuus luoda sekä ladata karttoja yksityiskohtaisemmilla syvyyskäyrillä. SonarCharts on tallennettu Navionic-karttoihin erillisenä kerroksena, mikä tarkoittaa mahdollisuutta valita navigointi- tai kalastustilan välillä. Kalastustilassa saat enemmän ja tiheämpiä syvyyskäyriä ja vain tarpeellisimmat navigointisymbolit näkyvät.

Käyttäjät voivat yhdessä parantaa SonarChartia lataamalla omia tallenteitaan karttapalveluun. Syvyystiedot voidaan tallentaa ja tallentaa SD-kortille Humminbird-luotaimeen tai muuhun yhteensopivaan luotaimeen, jossa on GPS-toiminto ja kortinlukija. Tiedot voidaan ladata Navionics Chart -asennusohjelman kautta ja n. 1 viikon päästä kaaviosi voidaan päivittää uusilla tiedoilla. Omien nauhoitteidesi vastaanottamisen lisäksi pääset käsiksi myös muiden materiaaliin.