Vanliga frågor

Kan jag som konsument handla direkt av er?

Vi tillhandahåller ingen direktförsäljning till konsument men vi finns representerade hos återförsäljare runt om i Sverige. Ni hittar våra produkter i både i fysiska butiker och på nätet.

Jag vill bli återförsäljare av era produkter

Önskar ni att sälja våra produkter i just er verksamhet kontaktar ni lämpligast berörd säljare för er region. Se kontaktuppgifter.

Jag hittar inte rätt produkt på hemsidan

En stor del av produkterna vi tillhandahåller finns listade på vår hemsida men inte allt. Hittar ni inte det ni söker är ni välkomma att kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa er. Kontakta oss

Hur hittar man reservdelar till era produkter?

Många av våra produkter har reservdelslistor och sprängskisser i respektive produkts manual. Har ni inte er manual tillgänglig är kan ni oftast hitta den på vår sida med manualer. En urval service-kit och reservdelar finns listade på hemsidan för att se pris och lagerinformation. Reservdelar beställas via någon av våra återförsäljare. Hittar ni inte det ni söker är ni välkomna att kontakta oss.

FLER FRÅGOR?

Vår supportsida är under uppbyggnad och kanske inte innehåller alla svar ni söker. Vänligen kontakta oss för ytterligare frågor.