Minn Kota – Support

Nye og forbedrede funktioner til trolling motorer 2024

Læs mere

Alle nye motorer

• Fire fysiske OBN (one-Boat-Network)-knapper på fjernbetjeningen
  • Følg kystlinjen
  • Følg konturen
  • Jog - Juster konturnavigation
  • “Dodge mode” - Midlertidigt pause navigationen for at undgå forhindring
  • ”Drift mode” & ”Drift mode” baglæns
  • Motordirection på MK-fjernbetjening, app og Humminbird-enhed

Kun Quest

• Robust konstruktion
  • 24/36V dobbeltspændingskompatibilitet
  • Øget skub og moment
  • Lydløs
  • Længere skaft op til 100"
  • Fysisk OBN-knap på fodpedalen
  • Auto Park - motoren drejer til parkposition ved opbevaring
  • Ligeud ved deploy
  • Motor-LED-lysstyrkekontrol
  • Indbygget heading sensor
  • Eco-tilstand - Reducerer strømforbruget med 20% for at forlænge køretiden
  • Batterimonitor på Humminbird-enheder, app og fjernbetjening
  • Fejlkoder - Til fejlfinding

Minn Kota Servicecenter

Är ni i behov av reparation eller service av produkter från Minn Kota kan ni alltid vända er till några av våra auktoriserade servicecenter som ni finner på länken nedan.

Minn Kota Servicecenter

Minn Kota Manualer

Minn Kota Manualer

Vart hittar jag serienumret på Minn Kota-produkter?

Minn Kota Serienummer

i-Pilot Link kompatibilitet

Nedan kan ni se vilka ekolod som är kompatibla med i-Pilot Link system.

i-Pilot Link kompatibilitetslista

Vilken kabelarea ska jag använda?

Beräkning av rekommenderad kabelarea:

Max strömförbrukning (Ampere)

Total kabellängd (+ och -kabel)

Rekommenderad minsta kabelarea:

Fler frågor?

Vår supportsida är under uppbyggnad och kanske inte innehåller alla svar ni söker. Vänligen kontakta oss för ytterligare frågor.