Universal Sonar 2

Universal Sonar 2 är en ekolodsgivare som är helt inkapslad i Minn Kotas elektroniska trollingmotorer. Inkapslingen ger ett rent strömlinjeformat utseende och skydd mot omgivningen. Det finns Inga synliga kablar eller klämmor och inte heller några utsatta kopplingar. Kablarna från givaren är skärmade för att förhindra eventuella störningar. Universal Sonar 2 går inte att eftermontera utan ingår endast på vissa modeller av våra
frontmonterade trollingmotorer för sötvattensbruk. Se Produkter – Elmotorer – Frontmonterade för sötvatten och håll utkik efter US2 i produktnamnet.

Givaren i US2 produkterna är av Dual Beam Plus typ för det bästa av två världar. Universal Sonar 2 kan användas till ekolod från Humminbird, Lowrance och Garmin som är kompatibla med Dual Beam Plus (200 kHz och 200/83 kHz).

  • Precisionsstrålen på 20˚ är optimerad för mycket detaljerad bottenbild och avslöjar fisk som gömmer sig bland bottens ojämnheter.
  • Den bredare strålen på 60˚ täcker en större yta och hittar både jagande fisk och bytesfisk.
  • Visa strålarna separat, sida vid sida eller sammanslagna för att få den mest kompletta bilden.

För att ansluta givaren till ett ekolod krävs det en adapter. Nedan finner ni samtliga tillgängliga adaptrar samt en förlängningskabel på 4,4 meter.