Minn Kota Ulterrra

Minn Kota revolutionerar användandet av elektriska trollingmotorer igen.

Ledaren inom elmotorer har tagit det till ytterligare en nivå. Ulterra ger nya fördelar vilket gör att Minn Kota ännu en gång förändrar användandet av trollingmotorn. Sportfiskare som vill utnyttja tekniken till max för att underlätta fisket kommer att älska Ulterra.

Det unika med Ulterra är att motorn inte behöver fällas upp och ner manuellt. Fiskaren behöver aldrig röra sin motor allt sköts från fjärrkontrollen eller fotpedalen. Två snabba tryck gör att motorn fälls ner och med ett tryck fälls motorn upp. Det finns även möjlighet att justera höjden så att man enkelt kan höja motorn när man tar sig in på grunda vatten.

Med de populära GPS baserade i-Pilot funktionerna hamnar fisket i fokus. Ulterra levereras med iPilot eller iPilot Link och ger utöver kontroll av styrning och fart möjlighet till elektronisk GPS baserad ankring, inspelning av rutter, autopilot och farthållare. Med iPilot Link kan Humminbirds nätverksförberedda GPS plotter/ekolod anslutas via ethernet nätverk. Det skapar ytterligare möjligheter som att styra funktionerna via plottervyn och t.ex. automatiskt följa djupkurvor på Humminbird AutoChart kartor.

Minn Kota Ulterra

  • Finns i två effekter 80lb (24V) eller 112lb (36V)
  • Två olika rigglängder 54” eller 60”
  • Levereras alltid med fotpedal och fjärrkontroll (iPilot eller iPilot Link)

Se reklamfilm om Ulterra på youtube länk https://youtu.be/y5ejwRj9t1Q