Target Lock

Med Target Lock kan Mega Live Imaging givaren styras oberoende av trollingmotorn med egen fotkontroll. Den kan låsa en position som gör att du inte tappar din vy av en struktur även om båten driver samt automatiskt svepa för att se vad som finns framför dig. En ny teknisk innovation som underlättar för fiskaren och skapar nya möjligheter.

Target Lock kan styras med medföljande fotkontroll eller direkt från ekolodet, som tillbehör finns också en handhållen fjärrkontroll.

Humminbird Mega Live Target Lock vann pris som ”Best of Show” på den amerikanska sportfiskemässan ICAST 2022 i kategorin elektronik.

Mega Live Imaging är en ekolodsgivare som ger dig bilder av strukturer och fisk i realtid direkt på skärmen, en teknik som revolutionerat sportfisket. Givaren ger dig möjlighet att följa fisk och ditt bete på skärmen för att tydligt se hur fisken reagerar, sportfiskets Reality TV. Mega Live är kompatibelt med samtliga Humminbird APEX och SOLIX, samt Helix 8-15 Mega G3N/G4N och även HELIX 7 Mega G4N ekolod.

Mega Live är kompatibelt med samtliga Humminbird APEX och SOLIX, samt Helix 8-15 Mega G3N/G4N och även HELIX 7 Mega G4N ekolod.