Helix 7 G4N

Humminbird HELIX 7 G4N
Uppdaterad nätverksmodell av Helix 7 med dubbla kortplatser och snabbvalsknappar.

HELIX 7 G4N är de nya uppdaterade nätverksmodellerna av HELIX 7 med en ny högupplöst och ljusstark 1024×600 HD skärm med 1500nit. De är utrustade med GPS kartplotter och förberedda för Navionics sjökort samt AutoChart Live funktioner. De kan anslutas till NMEA2000 för att visa motordata på skärmen. HELIX 7 G4N är kompatibla med One-Boat Network och kan anslutas till övriga Humminbird HELIX nätverksmodeller via Ethernet för att dela givare och waypoints. De kan även via Ethernet kommunicera med och styra Minn Kota elmotorer utrustade med iPilot Link. Via Bluetooth kan de styra Minn Kota Talon och Raptor grundvattenankare samt Cannon Optimum djupriggar.
Helix 7 G4N finns i tre olika modeller beroende på ekolodsteknik, enbart Dual Spectrum Chirp ekolod, i kombination med Mega Down Imaging eller med dem båda samt Mega Side Imaging. Humminbirds Mega Imaging teknologi är känd för sin höga detaljrikedom och ett populärt verktyg för att hitta fisk och identifiera strukturer på botten. HELIX 7 G4N kan kompletteras med Mega Live ekolodsgivare som gör att sportfiskare kan se fisk och strukturer i realtid direkt på skärmen. Se tydligt hur fisken reagerar på ditt bete för att till slut hugga.

HELIX 7 G4N är utrustad med dubbla kortläsare för microSD kort vilket gör att Navionics sjökort och AutoChart kort kan användas samtidigt.

Helix 7 G4N har tre snabbvalsknappar för att snabbt kunna växla skärm vy.