Fusion MS-RA60

Förstklassig ljudupplevelse till ett tillgängligt pris

Fusion som är en ledande tillverkare av marinstereo lanserar nu ytterligare en produkt. MS-RA60 har en display som är fri från imbildning i en kompakt design och är Fusions mest prisvärda marinstereo hittills.

MS-RA60 är utvecklad och designad med tuffa marina förhållanden i åtanke och designad för att hålla säsong efter säsong. Den har en edge-bonded display av hög kvalitet och är klassad enligt IPX6 och IPX7 för att klara av saltstänk, fukt, UV, damm och ännu mer.

MS-RA60 har en stilren kompakt design och har samma storlek som Fusion modellerna RA210, RA205, RA55, RA50 samt Apollo RA670. Tack vare en inbyggd DAB-tuner, som är den första för Fusion-stereos, kan du ställa in fler frekvenser än endast AM eller FM vilket innebär att det är slut på tråkigt letande för att hitta den radiostation du är ute efter. Det går även att uppdatera mjukvaran trådlöst med hjälp av en kompatibel Smartphone via Bluetooth-uppkoppling – med appen Fusion-Link. Styr din musik trådlöst via Fusion-Link-appen, ARX70-fjärrkontrollen eller en kompatibel Garmin smartwatch.

Tillgänglig Q2 2021

Läs mer om MS-RA60