Humminbird MEGA 360

 

Humminbird 360 ekolod nu med MEGA frekvenser för högre upplösning.

Humminbirds revolutionerande 360 Imaging givare som ger användaren en radarliknande ekolodsvy har nu fått MEGA frekvenser. Nya MEGA 360 Imaging omger dig av mer detaljer än någonsin tidigare på upp till 38 meter i vardera riktningen för ett totalt sökområde på 76m. Kristallklart i alla riktningar för att användaren så tydligt som möjligt skall kunna se strukturer, fisk och botten. MEGA 360 Imaging låter dig effektivisera ditt sökande, lägga mer precisa kast och få mer oförglömliga upplevelser på vattnet, att söka efter fisk runt båten har aldrig varit lättare.

Klicka på ovan bild för informationsfilm om hur MEGA 360 fungerar i praktiken.

Svephastigheten är justerbar i flera steg och räckvidden är justerbar för att kunna anpassa bilden beroende på önskat sökområde samt detaljrikedom. Det går att zooma i bilden och även isolera sökområden till ett begränsat område istället för 360 graders svep för snabbare uppdatering. Skapa enkelt waypoints på intressanta objekt eller fiskar för att enklare kunna navigera till dem.

Humminbird MEGA 360 givare monteras på Minn Kota Ultrex alternativt Minn Kota Fortrex trollingmotor, ett fristående fäste kommer att presenteras under våren 2020. MEGA 360 Imaging givaren ansluts till 12V och till givaringången på Helix 8, 9, 10 och 12 G3N med MSI+/MDI+ samt till samtliga Solix G2. MEGA 360 kan även fungera som MEGA Side Imaging givare och som tillbehör finns grenkablar för anslutning till 2D/DI givare samtidigt.

Läs mer om MEGA 360

Läs mer om givarna
MEGA 360 Ultrex och Fortrex