Kompakt blackbox marinstereo från Fusion

Kompakt blackbox marinstereo från Fusion

En ny kraftfull marinstereo med inbyggd Bluetooth och NMEA2000

Marinstereo i ”blackbox” utförande i situationer när det är ont om plats för installation av en marinstereo. MS-BB300 har Fusions unika och eleganta TrueMarine design och är vattentät enligt IPX5. Den kan monteras på en dold plats och fjärrstyras via NMEA2000 med Fusion MS-NRX200i fjärrkontroll alternativt en multifunktionsdisplay som har FusionLink. Kompatibla multifunktionsdisplayer är nyare produkter från Humminbird, Garmin, Lowrance, Simrad, B&G och Raymarine.

MS-BB300R w Cords

Bluetooth som finns inbyggt i MS-BB300 gör det möjligt att streama musik trådlöst från en telefon med t.ex. Spotify. USB anslutningen kan kopplas direkt till en iPhone samt iPod eller andra fabrikat som har MTP kompabilitet som t.ex. Samsung Galaxy. Musikbiblioteket i telefonen kan då styras direkt från Fusion fjärrkontrollen eller en multifunktionsdisplay. MP3 filer kan spelas direkt om de finns lagrade på ett USB minne och det går även att ansluta musikkällor via AUX ingångarna. Som ytterligare alternativ finns den integrerad AM/FM radiomottagaren.

MS-BB300 har en inbyggd förstärkare med 4 kanaler på totalt 200W effekt (4x50W) samt en lågnivåutgång för subwoofer och en lågnivåutgång för extern förstärkare. Tack vare Multizone teknologi styrs volymen i två zoner individuellt, vid anslutning till extern förstärkare kan upp till tre zoner styras.

Fusion MS-BB300

  • 200W (4x50W) förstärkare
  • AM/FM radio
  • USB
  • 2x AUX
  • Bluetooth
  • NMEA2000

MS-BB300 har utgått, se möjliga alternativ på länk nedan:

Fusion Marinstereo