Apollo WB670 och ERX400

Ny kompakt marinstereo blackbox WB670 och ny fjärrkontroll ERX400 till Apollo

Fusion Apollo serie är marinstereo med många unika funktioner med ljudoptimering i fokus. Användarvänlighet och nätverksmöjligheter är andra faktorer som har varit viktiga i utvecklingen av Apollo produkterna.

Läs mer om Apollo serien

Fusion Apollo MS-WB670

Fusion lanserar nu en ny innovativ kompakt marinstereo blackbox som inte behöver monteras synlig. Den har samma avancerade funktioner som Fusion Apollo MS-RA670 med DSP (Digital Signal Processing), PartyBus, nätverksmöjligheter, FusionLink integration och mycket mer.

Den kan styras av en FusionLink kompatibel multifunktionsdisplay från bland annat Garmin, Raymarine, Simrad och Humminbird. Möjlighet finns även att styra via Bluetooth ansluten smartphone med FusionLink app eller någon av Fusions fjärrkontroller. Det är en kompakt enhet med endast 130x130mm yttermått vilket gör den lättplacerad.

Inbyggd Class-D förstärkare på 4x70W med DSP skapar ett enastående ljud, med hjälp av Smartphone appen kan högtalarprofiler justeras för bästa möjliga ljudåtergivning. Den har tre ljudszoner, den tredje zonen kräver en extern förstärkare. WB670 ingår i Apollo serien vilket gör att den går att ansluta till flera Apollo marinstereo via ethernet. Det gör det möjligt att bygga större system där individuell musik kan spelas alternativt så kan de sammankopplas för att samma musik skall spelas på fler enheter ombord.

Det är näst intill obegränsat med uppspelningsmöjligheter med WB670, Bluetooth, Apple AirPlay 2 (kräver att enheten är ansluten till externt WiFi via ethernet), UpNP, optisk anslutning, DAB+ radio vid anslutning till extern modul, AM/FM radio, AUX och USB.

Läs mer om MS-WB670

Fusion Apollo MS-ERX400

Fusion lanserar nu Apollo ERX400, en Ethernet fjärrkontroll som kombinerar kompakt design med enkel installation och ger användaren möjlighet att styra Apollo-enheter ombord. Apollo ger användaren enastående möjligheter att skräddarsy underhållningssystem ombord.

ERX400 är kompatibel med samtliga Apollo marinstereo, MS-RA770, MS-RA670, MS-WB670 samt SRX400. Den ansluts direkt till en Apollo stereo via Ethernet eller till Ethernet nätverk med flera enheter anslutna. Samtliga enheter ombord kan styras från fjärrkontrollen, välj radiostation, byt låt och höj och sänk volymen i respektive utrymme enklare kan det inte bli.

Apollo ERX400 har en kompakt design och är utvecklad för att installeras på plaster med begränsat utrymme med yttermått på endast 110x70mm. Den har ett inbyggnadsmått på endast 49mm vilket möjliggör installation på mer begränsade ytor. Kit för utanpåliggande installationer finns som tillbehör.

ERX400 utrustats med en ljusstark 2,7 tums färgdisplay där låtinformation och menyer visas klart och tydligt. Den har True-Marine design och är utvecklad för den marina miljön med en vattentät IPX7-klassad front och skydd mot salt, UV-strålning och extrema temperaturer.

Läs mer om MS-ERX400