AutoChart Live Share

Humminbird har lanserat möjlighet att dela och ladda ner AutoChart Live data online.

Humminbird var först ut med att lansera funktioner för att skapa realtids djupkartor direkt i Humminbirds GPS plotter med ekolod. AutoChart Live lanserades 2014 och har sedan dess gett sportfiskare nya möjligheter att kartlägga sina sjöar själva. Det har i många fall gett fiskaren helt nya möjligheter att lätt och snabbt hitta nya heta platser där fisken står. Djuphålor, grundtoppar, strukturer och branter som de tidigare inte visste existerade blir nu snabbt och enkelt synliga på skärmen. Man kan även tydlig se bottenhårdhet och var det är vegetation.

Humminbirds intentioner var från början att datan som skapas är något som användare vill ha för sig själva. Man underskattade behovet av att dela med sig och ta del av andras inspelningar. Det har alltid funnits möjlighet att dela med sig av sina filer men sportfiskare har efterfrågat något som är enklare att hantera. För att tillmötesgå marknadens önskemål har AutoChart Live Share nu skapats.

AutoChart Live Share är en plattform där man enkelt kan ta del av andras och dela med sig av sina egna kartläggningar. LiveShare används i kombination med AutoChart Live och djupdata flyttas till och från enheten via ett AutoChart Zero Line kort. Man väljer själv om man vill dela med sig av data, fördelen med uppladdning är att man även får backup på sina inspelningar. I Humminbird enheten kan man välja om man vill visa sin egna data, nerladdade data eller en sammanslagning av all data. Djupkartan som skapas på skärmen vävs ihop för att få så bra och tydlig presentation som möjligt. AutoChart Live Share gör att om fler delar med sig kan man snabbare tillsammans med andra skapa djupkartor över sjöar som inte tidigare var möjligt.

Läs mer om AutoChart Live Share

Läs mer om AutoChart Live