Nya marinhögtalare

Fusion nya marinhögtalare, utökat sortiment skapar förmodligen marknadens största urval av högtalare för marint bruk.

XS serien är skapad för att ge att ge användaren en bättre ljudupplevelse. Fusions Signature serie är och förblir de bästa högtalarna för marint bruk men XS serien ligger inte långt efter. De finns i tre storlekar 4”, 6,5” och 7,7” samt som 10” subwoofer och finns i olika design utföranden, classic och sport. Sport modellerna har inbyggd RGB LED belysning och båda levereras med svart och vitt högtalargaller.

XS Classic 4″
XS Classic 6,5″
XS Classic 7,7″
XS Sport LED 6,5″
XS Sport LED 7,7″

Signature Serien utökas med Tower Speakers för montering på targabåge på t.ex. wake- och vattenskidsbåtar. Till Signature Serien finns nu även separata tweeters/diskanter som är ett bra komplement för installationer där högtalarna är placerade lågt och de högsta frekvenserna ej når upp hela vägen till föraren under färd.

Signature Tweeter Speaker
Signature Tower Speaker vit
Signature Tower Speaker svart

EL serien är utvecklade för att passa på många platser där andra högtalare inte får plats. Högtalarnas djup är endast 40mm vilket gör dem lättplacerade. De finns i tre versioner som alla har storleken 6,5”, Classic vit, Classic svart och Sport som har RGB LED belysning.

EL Classic 6,5″ vit
EL Classic 6,5″ svart
EL Sport 6,5″ LED

LED RGB fjärrkontroll och mottagare för att kontrollera ljuset på XS Sport och EL Sport högtalare som gör det möjligt att anpassa färgen till just den färg du önskar för tillfället.

LED RGB fjärrkontroll