Fusion Panel-Stereo

 

All-In-One – högtalare och förstärkare med Bluetooth funktioner.

Fusion från Nya Zeeland lanserar nu nya kompakta Panel-Stereo i två versioner. Det är en ”plug and play” lösning med Bluetooth stereohögtalare, radio, MP3 spelare och förstärkare i en enhet. 2×3” högtalare samt en passiv radiator för bas och en 140W Class D förstärkare som är designade tillsammans för att skapa bästa möjliga ljud med hjälp av DSP (Digital Signal Processing) teknologi. Som alla Fusion produkter är även Panel-Stereo designad för marinmiljö men även en perfekt lösning för husvagnar och husbilar.

Panel-Stereo är utrustad med Bluetooth vilket gör det möjligt att streama musik från en telefon eller annan Bluetooth kompatibel enhet. Den har inbyggd AM/FM radiomottagare, 2st AUX ingångar samt USB anslutning som ger ytterligare anslutningsmöjligheter för ljudkällor. USB anslutningen sitter på framsidan av högtalaren och kan ge upp till 1A laddning för t.ex. en telefon. Fusion-Link app gör det dessutom möjligt att styra den trådlöst från Apple och Android enheter via Bluetooth och kompatibla Garmin klockor via ANT teknologi. Den är även kompatibel med Fusions nya trådlösa fjärrkontroll ARX70.

Panel-Stereo är kompakt (345x157mm) och alla funktioner kan styras med de tydliga knapparna på framsidan. Den kan enkelt monteras infälld eller helt utanpåliggande med flänsar som finns som tillbehör. Inbyggnadsdjupet är endast 41mm vid infällning vilket underlättar installation. Alla komponenter är skyddade i ett IP65 chassi, en version för montering inne i båten och en för montering ute. Anslut 12V och radioantenn sedan är det bara att börja njuta av musiken.

Läs mer om Panel-Stereo genom att klicka på respektive modell nedan.

Fusion Panel-Stereo PS-A302B (inne)
Fusion Panel-Stereo PS-A302BOD (ute)