Fusion Apollo marinstereo med AirPlay

 

Ett revolutionerande system som förändrar användning av underhållning ombord.

Fusion från Nya Zeeland lanserar nu nya Apollo series RA770 och SRX400 som är utvecklade enligt Fusions egna True-Marine designfilosofi. Tillsammans skapar de ett underhållningssystem ombord som kommer att ge både installatörer och båtägare en unik upplevelse. Fusion har med Apollo skapat nya möjligheter och ännu en gång satt en ny standard för marinstereo till båtar med enastående möjligheter att skräddarsy underhållningssystem ombord. Apollo serien är framtagen för att skapa ett paradigmskifte inom marinstereo, funktionerna och designen har utvecklats till vad det är genom att Fusion har lyssnat på kunder och noga följt den tekniska utvecklingen på båtar. Resultatet är Apollo ”the God of Music” som kommer att förändra framtiden inom marinstereomarknaden och underhållning ombord. Systemet är kompatibelt med Fusion Link app som gör det möjligt att styra alla funktioner via en iPhone, iPad eller Android telefon.

Fusion Apollo RA770 är flaggskeppet som med kreativ och modern design samt teknologisk fulländning ger användaren bättre kontroll och flera nya funktioner. Det är världens första marinstereosystem med touchdisplay i glas, Wi-Fi streaming med AirPlay, DSP (Digital Signal Processing), trådlösa uppdateringar och PartyBus funktioner. RA770 har en optiskt bunden 4,3” LCD färgdisplay med touchkontroll där användaren enkelt kan styra enhetens alla olika val. Fipplande efter rätt knapp är ett minne blått, allt är samlat i praktiska menyer för bästa möjliga användarvänlighet. Tryck eller svep för att hitta just din favoritlåt, radiokanal eller uppspelningsläge m.m.

RA770 erbjuder möjligheten att spela upp media från en rad olika källor som Bluetooth, Apple AirPlay, UPnP (Wi-Fi), Optisk anslutning, DAB+ radio (kräver DAB+ modul), AM/FM radio, 2xAUX och USB. Den har en vattentät IPX7-klassad front och skydd mot salt, UV-strålning och tål extrema temperaturer så det finns inget som stoppar underhållningen ombord. RA770 har inbyggd class D förstärkare på 280W (4x70W).

Fusion-Link standarden för stereo-integration ombord ger RA770 möjligheten att styras direkt från NMEA2000 och ethernet-kompatibla multifunktionsskärmar, Apple & Android-enheter samt Garmin smartklockor. Oavsett vad man befinner sig ombord finns det alltid ett sätt att kontrollera stereon.

Läs mer om MS-RA770

Fusion Apollo SRX400 är en fristående marinstereo men samtidigt även en fjärrstyrning till RA770. Den har en 2,7” färgdisplay och fasta knappar för kontroll av stereons funktioner. Kommunikationen med RA770 sker genom Wi-Fi vilket förenklar installationen då ingen kabeldragning mellan enheterna krävs. SRX400 kan spela upp media från Bluetooth, AirPlay, UPnP (Wi-Fi), AM/FM radio och den har en inbyggd class D förstärkare på 140W (2x70W). SRX400 kan styras av Fusion-Link app med Apple & Android-enheter samt Garmin smartklockor.

Läs mer om MS-SRX400

Wi-Fi och DSP
Streama musiken via Wi-Fi utan någon som helst komprimering för den absolut bästa ljudkvalitén ombord.
För bästa möjliga ljudupplevelse har Apollo series Fusion DSP (Digital Signal Processing) som ger möjlighet att enkelt optimera ljudbilden utifrån högtalarmodell och kringliggande miljö. Det ger utöver ett enastående ljud också ett skydd för anslutna högtalare mot onödigt slitage. Justering av DSP profiler görs enkelt med Fusion Link app i en iPhone eller Android telefon. Med några få klick på skärmen kan båtägaren skapa optimalt ljud efter sitt eget önskemål med hänsyn tagen till omgivningen. Det skapar ett unikt kvalitetsljud oavsett ljudvolym.

PartyBus och MultiZone
RA770 har fyra ljudzoner och kan vid anslutning till SRX400 via Wi-Fi även skapa en ytterligare zon där separata ljudkällor kan spelas. Flera SRX400 kan anslutas till RA770 så att ytterligare zoner skapas. Länka delar av eller hela nätverket i Fusion PartyBus läge och spela samma musik på samtliga högtalare ombord. Det skapar frihet och möjlighet för passagerare ombord att lyssna på sin egna favoritmusik i ett utrymme eller på samma musik som övriga ombord.

Läs mer om Apollo Series