Fusion blackbox stereo

Ny blackbox marinstereo från Fusion

Det perfekta valet vid ont om plats på instrumentpanelen.

MS-BB100

Önskemål från båtägare och båtbyggare har resulterat i en ny Fusion stereo. Det är ofta begränsat utrymme på instrumentpanelen samt att dagens användning av stereo ombord oftast består av streamad musik via Bluetooth. Resultatet är en nydesignad marinstereo MS-BB100 i ”blackbox” utförande som kan monteras helt dolt med endast en mindre panelmonterad kontroll med inbyggd Bluetooth funktion. Från kontrollpanelen kan stereon aktiveras och stängas av samt att möjlighet ges att stega mellan låtar/radiostationer samt höja och sänka volymen.

MS-BB100_3

Full kontroll av stereon sköts lättast via Bluetooth med en iPhone, iPad eller Android telefon med Fusion Link app installerad. Det går även att ansluta en fjärrpanel med full funktionalitet Fusion MS-NRX200i eller alternativt kan en kompatibel multifunktionsdisplay/plotter anslutas via NMEA2000 för fjärrstyrning.

MS-BB100 har Fusions unika och eleganta TrueMarine design och en inbyggd förstärkare med 4 kanaler på totalt 200W effekt (4x50W) samt en lågnivåutgång för subwoofer och en lågnivåutgång för extern förstärkare. Tack vare Multizone teknologi styrs volymen i två zoner individuellt.

MS-BB100 är utrustad med en integrerad AM/FM radiomottagare och den är även förberedd för DAB radio genom att systemet kompletteras med Fusion DAB+ modul. Den är utrustad med USB ingång för att kunna spela lagrade MP3 filer från en minnesenhet och AUX ingång för anslutning av andra externa ljudkällor.

Se produktsidan för MS-BB100